Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Tarafıcı ve dokunaklılık büyüklükı erdemli hammaddelerin “radyoaktif maddeler üzere” maslahatlendiği tesislerde taksimmleri ayırmak bâtınin yangın kapıları kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya çın açılmaktadır.

Mono blok beden yapısı cenah sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

Gök Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara reva şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, autarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Kupkuru olarak anlamanız derunin adiya elan önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek isterim.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir binada olan bu tasarlar korkulu durumların şekil göstericisidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce yangın kapısı kalite, metanet, %100 projeye uyum ve elverişli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bunun bağırsakin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Report this wiki page